Karhuille kolme pistettä Imatralta, kausi huipentuu playoffkarsintaan
P19 / 2005-2006Julkaistu: 27.02.2024 13.56

Karhuille kolme pistettä Imatralta, kausi huipentuu playoffkarsintaan

Karhut P19 voitokkaana Imatralla.

Karhujen kausi jatkui iloisissa tunnelmissa, kun joukkue haki pisteet Voima/Saipan yhdistelmäjoukkueelta numeroin 2-7(0-2, 1-3, 1-2)

Tehomiehinä hääri 4+0 pörssit merkkauttanut Vilho Urpanen ja yhden maalin Juho Ålander. Syöttöpinnalle pääsivät Leevi Vettenterä, Lucas Haanpää, Eetu Hartila, Niklas Nuurkari ja Miro Harju. Kaksi Karhujen maalia merkittiin kaverin omiksi maaleiksi.

Ensimmäiset SM-sarja ottelut merkittiin Justus Sahalle(-07) ja Eemil Heikkilälle(-09).

”Positiivinen idän retki kaikenkaikkiaan. Oltiin ajoissa liikkellä ja lauantai rentouduttiin hotellin saunaosastolla ja valmistauduttiin peliin. Itse pelissä nuoret miehet ja pojat pelasivat suunnitelman mukaan ja riittävän nöyrästi, vaikka paikka playofffkarsintaan oli jo aiemmin varmistunut. Uudet tulokkaat pääsivät kivasti sisälle joukkueen tapaan toimia kentällä ja selvisivät hienosti debyytistään. Kolme ja neljä vuotta vanhempien kanssa paininut Eemil Heikkilä täytti erinomaisesti paikkansa ja pääsi pöytäkirjaan, toki jäähyn merkissä,” kommentoi valmentaja Veli-Pekka Honkanen.

Divarista alkanut kausi huipentuu Maaliskuun puolivälissä playoffkarsintaan.

”Edellisillä kausilla on luotu hyvät pohjat -06 poikien kanssa. Tällä kaudelle saatiin -05 ikäluokasta muutama poika mukaan ja nuoremmista ikäluokista on saatu apuja tarpeen mukaan. Joukkueessa on tällä kaudella käynyt 28 eri pelaajaa kentällä, joten aika laajalla materiaalilla ollaan saatu operoida. Joukkueen tavoite oli tällä kaudella saavuttaa paikka SM-sarjaan. Se täyttyi jo Marraskuussa, joten uudeksi maaliksi tuli paikka playoffkarsintaan. Nyt muutama kierros ennen sarjan loppua sekin on varma, joten tyytyväinen saa olla. Tottakai lähdetään haastajina ylemmän SM-sarjan joukkueita vastaan, mutta nämä pojat on vuosien varrella riittävän monta kertaa todistaneet ennakkoasetelmat vääriksi. Tälle kaudella iso teema oli pallon kanssa pelaaminen ja sitä kautta puolustaminen pallolla. Molemmissa sarjoissa tällä kaudella ollaan oltu selvästi vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten siinäkin mielessä ollaan onnistuttu,” summaavat kuluvaa kautta valmentajat Jarkko Koskinen, Veli-Pekka Honkanen ja Petri Jakonen.

Alemman SM-sarjan viimeinen kotiottelu pelataan Itätuulen koululla lauantaina 2.3 klo 15:00 alkaen, vastustajana SPV.

FBT Karhut United ry

Kellarikuja 1 (Liikuntakeskus Momentum)

28120 PORI
toimisto(a)fbtkarhut.fi