Uudella sykkeellä kohti kevättä
Julkaistu: 09.01.2023 12.46

Loppiaisviikon tuplapeliin astui uudistunut junnulauma. Peliotteet ja asenne olivat aivan muuta kuin syyskauden viimeisissä peleissä.

Perjantaina vastaan saapui O2JKL/MuurY, jonka piti vastustajista olla helpompi. Sijalla kuusi majaileva joukkue sai yhdeksäntenä olevan Karhulauman taistelemaan pisteistä tasaväkisesti. Vaikka kaikki tuntuivat muuten olevan kohdallaan, maalin rautoihin osuneita vetoja ei maaleiksi lueta. Pisteet vei näin ollen vastustaja maalein 3-5.

Lauantaiseen pelin asetelmat olivat lähtökohtaisesti alotavastaiset. Indians majailee sarjataulukon toisena lähes joka ottelun voittaneena. Karkelo alkoi kuitenkin odotuksista poikkeavasti kotijoukkueen saadessa tehtyä pelin ensimmäiseen neljään minuuttiin kolme osumaa. Ensimmäinen erä päättyi lopulta 3-4-vierasjohdossa. Erittäin mallikelpoisesti pelannut P16-joukkue ei tästä lannistunut, vaan pelasi omaa peliään omalla tasollaan. Vastustajan maalivahdit joutuivat noukkimaan pallon selkiensä takaa pelin aikana yhteensä 13 kertaa, Karhujen veskari 9. Voittoa on saatu odottaa, toivottavasti vire jatkuu seuraavissa otteluissa.

21.1.2023 pelit jatkuvat Nokian Raholassa KrP:tä vastaan.