Kolmen pisteen päivä
Julkaistu: 13.02.2022 11.21

Momentumin turnauksessa P15-junnujoukkueen sairastupa näytti vihdoin nollaa. Koko joukkeen voimin käytiin turnauksen TPS:ää vastaan intoa puhkuen, kaukaloa päästä päähän kirmaten. Kamppailu oli tiukkaa, tasatahtista vääntöä. Ottelu näytti kääntyvän vastustajalle 2-3, vaan kotijoukkueen iloksi peli päättyi 3-3 tasoitusmaalin tullessa ajassa 41.54. Maalivahdin torjunnat auttoivat tasapeliin päätymisessä.

Sarjan häntäpään joukkue Nibacos hyökkäsi Karhujunnuja vastaan illan viimeisessä pelissä. Ylikierroksilla käynti näkyi pelissä kahden erän ajan molemmilla joukkueilla, jonka jälkeen peli saatiin rauhoittumaan. Alivoimapelaamisessa kotijoukkue kunnostautui tekemällä kaksi maalia, mutta ylivoimalla vastustajan viiden minuutin rangaistuksen tappaminen epäonnistui täysin vatustajan rokottaessa niin ikään kahdella maalilla Karhujen jäädessä pyöreään nollaan. Pelin lopputulos oli kiistaton, 8-4 -voitto kotiin, vaikka suurempilukuiseenkin maalieroon olisi ollut mahdollisuus pelitilanteisiin nähden.

P15-joukkue jatkaa sarjataulukossa kakkosena kahden pisteen päässä FBC Turusta ja kuusi pistettä SalBa valkoista edellä. Sarjataulukko tässä kohtaa valehtelee hieman, sillä SalBa pelaa 12.2.2022 olleet pelit myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

6.3.2022 sunnuntaina nuoret miehet suuntaavat Turkuun. klo 12.00 vastaan asettuu SalBa valkoinen ja 15.00 FBC Turku.