18
MAR
17.15
P15 / 2009, P15 Valtakunnallinen sarja, alkusarja

JoKi - Karhut   7 - 1

Momemtum Pori

P15 valtakunnallisen alkusarjan viimeinen ottelu Jokea vastaan

Sabluuna oli selvä, voitolla eliittisarjaan, tasurilla tai tappiolla ylempään jatkosarjaan. Vastassa oli Jokelan Kisa. Joukkue joka on voittanut viimeisistä kahdesta ottelusta molemmat.

Tällä kertaa pelin tärkeys aiheutti pelaajilla liikaa puristusta mailan gripistä. Homma ei toiminut millään saralla sillä tasolla, mitä olisi tarvinnut jotta voitto oltaisiin saatu kairattua vastustajasta. Pelin lopputulos on tylyä ja kertoo juuri kuinka paljon ylilataus voi vaikuttaa pelin kulkuun. Kentällä pelasi kuin eri joukkue aamun Oilers peliin verraten. Mitään pois vastustajalta mutta Karhut eivät vaan tällä kertaan pystyneet puristamaan itsestää sitä parastaan.

Kolme ottelua Jokea vastaan ja kolme tappiota. Hattu kouraan ja opiskelemaan uusia juttuja, jotta seuraavalla kerralla olemme valmiita kukistamaan Joki.

Eli koska pelistä tuli tappio, oli meidän sijoitus omassa lohkossa kolmas. Tämä taas tietää sitä, että jatkamme ylemmässä jatkosarjassa. Täältäkin on vielä takaportti loppuotteluun Eliitissä pelavia joukkueita vastaan. Eli kaksi parasta ylemmästä jatkosarjasta kohtaavat Eliitti sarjan neljä parasta.

Tilastot
JoKi

7 - 1

3 - 11 - 03 - 0
2'MaaliHeikkilä Eemil
2'MaalisyöttöSeppä Vili
17'Jäähy: 2minSeppä Vili
33'Jäähy: 2minVirta Santeri
41'Jäähy: 2minVirta Santeri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

FBT Karhut United ry

Antinkatu 15 C

28100 PORI
toimisto(a)fbtkarhut.fi