P15 / 2009, P15 Valtakunnallinen sarja, alkusarja

Karhut - TPS  8 - 6

Leaf Areena

P15 pelit jatkui Leaf Areenalla Turussa, FBT Karhut - TPS

Parin viikon tauon jälkeen nokka kohti Turkua ja pelipaikkana tuttu ja "turvallinen" Leaf areena.

Pelit starttas klo 11 ja vastassa oli turnauksen isäntä joukkue TPS. Karhut aloitti pelin ryminällä ja johtivat ekan erän jälkeen jo 4-0. Tämän jälkeen peli alkoi hieman lipsua nallejen käsistä ja TPS pääsi peliin mukaan. Toisen erän aikana TPS laittoi verkot tötterölle neljä kertaa ja Karhut kaksi. Kolmanteen erään lähdettiin siis kahden maalin johtotilanteessa. Ottelu oli odotetusti täynnä tunnetta ja jännitystä. Kotikatsomoissa piti välillä laittaa jopa peli pois kun alkoi hikikarpalot nousemaan otsella peliä katsellessa. Kuitenkin Karhut saivat pidettyä voiton itsellään ja kolmannessa erässä molemmat onnistuivat tekämään kaksi maalia, joten loppulukemat tästä kiiheästä matsista oli 8-6.

Kiitos TPS taas jälleen kuumasta pelistä!

Tilastot

8 - 6

TPS
4 - 02 - 42 - 2
3'MaaliVuorinen Kosti
3'MaalisyöttöSeppä Vili
5'MaaliRosenqvist Eino
9'MaaliVirta Santeri
9'MaalisyöttöHeikkilä Eemil
17'MaaliHeikkilä Eemil
17'MaalisyöttöVirta Santeri
18'MaaliVirta Santeri
18'MaalisyöttöVätti Elias
39'MaaliSeppä Vili
39'MaalisyöttöHeikkilä Eemil
43'MaaliHeikkilä Eemil
43'MaalisyöttöSeppä Vili
43'Jäähy: 2minHeikkilä Eemil