Joukkue seilaa myötätuulessa
Julkaistu: 27.02.2023 21.32

Joukkue seilaa myötätuulessa

Karhujunnujen helmikuu sujui mallikkaasti. Kuudesta ottelusta viisi voittoa ja yksi niukka tappio.

4.2.2023 junnut saivat vieraakseen FBC Turun. Pisteet saatiin kotiin lukemin 6-4. Joukkueet tarjoilivat yleisölle sykähdyttävää viihdettä FBC otti alussa reippaan kahden maalin etumatkan. Karhut nousi kuitenkin tasoihin ja heittivät ohitusvaihteen silmään toisessa erässä. Kolmannessa erässä etumatka saatiin pidettyä. Valmennus kommentoi:" Peli alkoi tahmeasti ja annoimme vastustajalle mahdollisuudet tehdä pari maalia, toisen erän lopussa tehtiin tarvittavat maalit. Kolmannessa erässä mentiin lujaa päästä päähän ja onneksi tehtiin enemmän maaleja kuin FBC."

8.2.2023 oli vuorossa taistelu Nokian KRP 08:a vastaan. Voitto tuli lukemin 11-5. Valmennus kommentoi:" Eka erä oltiin hyvin pallossa kiinni ja pelattiin kurinalaisesti. Toinen erä oli hyvää viimeistelyä ja maalihanat saatiin auki. Kolmannessa erässä juostiin taas päästä päähän ja unohdettiin pallollinen peli."

11.2.2023 jatkettiin SPV:llä. Kahden pisteen iltapäivä Karhuiile tämäkin. Kahden maalin takaa viimeisellä kahdella minuutilla ensin kavennus ja 19 sekuntia ennen loppua tasoitus. Jatkoajalla ei saatu maaleja aikaiseksi ja ei muuta kuin voittolaukauskilpailuun. Yleisö pidätti hengitystään ja Karhujen viimeinen veto upposi verkkoon. Ottelun tulos: 10-9.

12.2.2023 SB Vaasa matkasi Karhujen kotiluolaan. Ja valmennus:" Päivän teemana oli pysyä pallossa kiinni, siinä onnistuttiin hienosti. Kolmas peli viikon aikana alkoi painamaan jalkaa, mutta sitkeästi Karhut jaksoi painaa loppuun asti. Neljä pelaajaa painoi illan ottelussa hattutempun." Ottelu päättyi 16-2.

25.2.2023 junnujen matka suuntautui Lahteen Pelicans SB:n vastustajaksi. Valmennus:" Pelikaani turbiiniin; 7-5 kotijoukkueelle. Pelicans vei ensimmäisen erän. Karhut pääsi vauhtiin toisessa erässä ja kolmanteen lähdettiin tasalukemissa. Peli oli tiukka ja olisi voinut päättyä kumman tahansa voittoon, mutta tällä kertaa Pelicans viimeisteli paremmin. Karhut haki lopussa tasoitusta kuuden pelaajan voimin ja 7. maali vastustajalle tuli Karhujen tyhjään maaliin."

26.2.2023 pelattiin taasen kotona Nibacosia vastaan. Nibacos aloitti pelin todella kovalla draivilla ja ei aikaakaan, kun taulussa oli jo lukemat 0-3. Toisessa erässä Karhut nousi tasoihin ja ohi. Nibacos ei kuitenkaan lannistunut, vaan pelasi erittäin hyvällä asenteella ollen kolmannessa erässä jo kahden maalin johdossa. Vierailija oli todella vahva vastahyökkäyksissään ja oman pään sumputtamisessa.

Teksti: Mari Raita


FBT Karhut United ry

Kellarikuja 1 (Liikuntakeskus Momentum)

28120 PORI
toimisto(a)fbtkarhut.fi