Putki jatkui kolmella voitolla
Julkaistu: 29.01.2023 15.45

21.1.2023 joukkue kävi pelaamassa Nokialla KrP:tä vastaan. Ensimmäinen erä mentiin tasaisesti, toisessa erässä vierasjoukkue käytti maalipaikat tehokkaampana hyväkseen. Lisäksi maalivahtipeli Karhuilla oli hyvää.
Lähes koko pelin pelattiin kurinalaisesti, mutta pieni nukahdus ottelun lopussa antoi vastustajalle mahdollisuuden kaunistella tulosta.
Voitto tuli kotiin numeroin 6-11.

28.1.2023 soturit matkustivat tuplapääkaupunkiseutupeleille. Lauantaina vastassa olivat Indiansin nuoret miehet. Kovan taistelun jälkeen voitto lähti kotiin maalin erolla, 4-5. Paikkoja pistellä palloja maalin oli enemmänkin - viimeistelyssä olisi ollut parantamisen varaa.

29.1.2023 tulikin isompimaalinen voitto Oilers Whitestä 2-13. Karhut olivat hanakoina kotijoukkueen maalille ja tällä kertaa viimeistely oli kohdallaan. Myös maalivahtipeli onnistui tässäkin pelissä. Nukahduksia ei juuri tullut, vaan hyvällä sykkeellä painettiin peli loppuun asti. Kotiin on aina mukava palata voitot taskuissa.

Sarjataulukossa Karhut, Oilers White ja Nokian KrP painivat samoilla sijoilla 8-10, Indians on sarjataulukossa toisena. Arvokkaita voittoja kaikki, mutta sarjassa ylempänä olevaa on aina mukava hieman näpäyttää :).

Seuraava ottelu on lauantaina 4.2.2023 klo 18.30 Momentumilla. Vastaan saapuu sarjataulukon nelonen, FBC Turku. Karhujen paikka sarjataulukossa on tällä hetkellä 8.