P21, P21 SM-sarja

TPS - Karhut   6 - 4

Leaf-areena

P21 aloitti SM-sarjan

Karhujen P21 SM-sarjaan noussut joukkue aloitti kautensa Turussa TPS:ää vastaan. Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat TPS:n hallintaa ja kolmanteen erään lähdettiinkin Turkulaisten 4-1 johdossa. Hieman ennen kolmannen erän puoliväliä Karhut sai kavennettua 4-2, kunnes sai jo ottelun neljännen jäähynsä. Jäähyn aikana ottelun luonne muuttui kun TPS:n pelaaja sai ansaitusti 5 min väkivaltaisuus rangaistuksen. Karhut aloitti kovan taistelun ottelun voitosta, mutta joutui lopulta taipumaan 6-4 lukemin, TPS:n tehdessä pari maalia tyhjiin Karhujen pelatessa ilman maalivahtia. Loppua kohti parantanut Karhuryhmä nousi hienosti taistelemaan ottelun voitosta, mutta ei päässyt maalia lähemmäksi. Karhujen tehomiehiä olivat Daniel Levola 1+1 ja maalin tehneet Niklas Hiltunen, Veeti Turunen ja Niko Pulli. Lisäksi syöttöpisteen saivat Konsta Aro, Akseli Kataja ja Niklas Hyrsky.

Seuraavaksi Karhulaumalla alkaa neljän kotiottelun putki, josta ensimmäiisenä on kotiavaukset ensi viikonloppuna Porin Urheilutalolla kun vastaan tulee lauantaina 25.9 EräViikingit ja sunnuntaina 26.9 Tiikerit- molemmat ottelut alkavat kello 15. Tervetuloa katsomaan !!!