P15 kausi 2023-2024 sai upean päätöksen: Pronssimitallit
P15 / 2009Julkaistu: 14.04.2024 14.38

P15 kausi 2023-2024 sai upean päätöksen: Pronssimitallit

No niin vedetääs kautta pikkasen yhteen vielä viimosen kerran joukkueenjohtajan silmin.

Pronssimitali P15 eliitissä, se on edelleen aika huikee saavutus. Lopputurnaus oli niin tasainen kuin vain voi olla. Pelit olivat tiukkoja ja tilanteet olisi voineet kääntyä suuntaan taikka toisee, mutta nallet taisteli itselleen oman asemansa ja saivat ansaitusti siitä kunniaa! Joukkuetta on lähdetty kokoamaan sillä ajatuksella, että tämä ei ole yhden kauden varietee vaan että kehitytään ja kasvetaan yhdessä vielä pitkään ja se toive edelleen siintää silmissä. Ei tästä porukasta halua luopua :)

Kauden aikana tästä kehittyi aikamoinen tiimi niin pelaajien, valmentajien ja vanhempien kesken. En muista koska olisin nauranut ja hermoillut ja jännittänyt niin paljon kuin tämän kauden aikana. Jokaista peliä ei jännitystilojen takia voinut ees katsoa kokonaan. Oli parempi sulkea tv tai laittaa silmät kiinni.

Kauden alussa kerättiin hikihatussa sponsoreita ja otettiin pelaajakorttikuvia ja rakennettiin sponsoriseinää ja mietittiin miten kaikki hoidetaan. Itselle jojona olin ekaa kertaa tässä asemassa, että rakensin budjettia ja hoisin kaikki muutkin järjestelyt. Tässä vaiheessa en voi kuin kiittää todellakin muita valmennuksen tyyppejä että jaksoivat häröilyni ja kömmähdykseni. Ja myös vanhemmat, nämä kultaakin arvokkaammat kultakimpaleet mitkä ovat löytäneet tiensä poikiensa kautta meidän ryhmäämme.

Olen tämän kauden aikana oppinut uutta ja paljon ja olen myös pyrkinyt jakamaan tietojani uusille muille jojoille. Mielestäni yhteisöllisyys on näissä hommissa tärkeintä!

Ja vielä kiitos sponsoreille! Ilman teitä tää ois paljon vaikeempaa. On tärkeetä mahdollistaa nuorille urheilun ilo!


Näiden Jopox uutisten takana on toiminut tämän kauden aikana P15 jojo ja tulee varmasti jatkamaan myös ensikaudella

Kiitos ja kummarrus:

Katja

FBT Karhut United ry

Kellarikuja 1 (Liikuntakeskus Momentum)

28120 PORI
toimisto(a)fbtkarhut.fi