OFBC - Karhut   2 - 4

Krankka Areena

P15 Eliitin lopputurnauksen avausottelu OFBC:tä vastaan

Perjantaina joukkue otti nokan kohti Oulua ja tuttua Scandic City hotellia. Matka Eliitin lopputurnaukseen oli alkanut. Kuusi kovaa joukkuetta taistelevat P15 joukkueiden herruudesta.

Lauantaina P15 Karhut pääsi aloittamaan urakkansa. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli kisa isäntänä toimiva OFBC. Ottelu oli tasainen vääntö. Kahteen ekaan erään iskettiin vain kaksi maalia ja näiden tekijöinä toimi Karhut. Eli kolmanteen erään mentäessä pelin johto oli Karhunpentujen käsissä.

Kolmannessa erässä napattii tasaiseen tahtiin maaleja ja yhteensä neljä kappaletta. Kaksi näistä oli Karhujen ja kaksi OFBC:n. Eli näin Karhut voittivat ensimmäisen lopputurnuaksen ottelunsa 4-2. Karhujen parhaaksi pelaajaksi valittiin joukkueen kapteeni Eemil Heikkilä, joka teki joukkueen neljästä maalista kolme. Ja itseasiassa neljännessä maalissa Eemil toimi syöttäjänä.

Komiasti ottelun lopussa kajahti taas Satakunnan laulun kolmas säkeistö!

Tilastot
OFBC

2 - 4

0 - 10 - 12 - 2
5'Jäähy: 2minRenfors Niilo
13'MaaliSeppä Vili
13'MaalisyöttöHeikkilä Eemil
28'MaaliHeikkilä Eemil
28'MaalisyöttöKallio Julius
30'MaaliHeikkilä Eemil
30'MaalisyöttöVirta Santeri
37'MaaliHeikkilä Eemil
37'MaalisyöttöVirta Santeri