Eihän se syksy pelkkää salibandyä ollut
P15 / 2009Julkaistu: 21.12.2023 14.32

Eihän se syksy pelkkää salibandyä ollut

Padel turnausta 1.12

Ollaan juostu koko syksy ahkeraan reikäpallon perässä kentillä. Ollaan pelailtu useammassa joukkueessa ja useammmassa ikäluokassa. Tämän porukan kanssa se on vaan aina niin huippua hommaa. Mut todellakin kyllä syksyyn nyt hiukan hemmotteluakin mahtuu.

1.12 ratkottiin joukkueemme Padel mestareita. Peleissä mukana oli toimihenkilöt ja muutamat vanhemmat ja olipas siellä myös "Eskon" siskokin. Puoltoista tuntia pelattiin ja jokaisen pelin pituus oli 4 min ja aina pelin päätyttyä nousit joko ylöspäin kentissä (kenttiä oli viis) sekä vaihdoit aina peliparia. Tilanne eli oikeestaan kokoajan pelien ajan. Aika meni kuin siivillä ja kiljahduksista, nauruista, murinoista ja ärräpäistä päätellen porukalla oli ihan huippua.

Näin komian kokoine kööri meillä juoksi pallon perässä ja koitti osua vähän erilailla pomppivaan palloon.

Ja tässä voittajat; vasemmalta ensimmäiseksi tulleet Ville ja Saku, keskellä kakkoseksi sijoittuneet Eemil ja Alex ja viimeisempinä vielä kolmanneksi tulleet Julius ja Onni. Mahtava ilta ja mahtava tapa viettää aikaa joukkueen kesken muutoinkin kuin niin tosissaa treenaten.

16.12 Bläkboksissa VIP aitioo ja VIP vierailuu

P15 valtakunnallinen sarja oli taputeltu ja uusi jatkosarja oli juurikin viikko sitten startattu ja saatiin todeta ettei todellakkaan ole helppoja vastuksia vaan kaikissa peleissä pitää mennä täysillä! Mutta kuitenkin asiaan. Meidän valmentaja Ville meni ja järkkäs kivan pienen ison päivän pojille Tampereen Ideaparkkiin ja siellä salibandy pyhättöön Bläkboksiin.

Päivä alkoi eka maittavalla hamppariaterialla Pancho Villasta, mistä kirmattiin iloisina kohti illan ottelua ja VIP aitiota. Meillä kävi vähän spesiaalimpaa vierasta myös aitiossa kun Classicin ja maajoukkueen maalivahti Lassi Toriseva kävi juttelemassa poikien kanssa ennen alkulämpöä. Ja suostuihan Lassi myös yhteiskuvaan joukkueen kanssa (uutisen kuva)

Peli päättyi Classicin selvään voittoon! Mutta voitosta huolimatta parasta oli tunnelma ja joukkuehenki mikä meidän porukalla on. Eikä ainoastaan vaan pelaajien kesken vaan myös vanhempien kesken. On mahtavaa huomata, että vanhemmista löytyy apuja kun niitä tarvitaan, mutta myös he osallistuvat suurella sydämellä peleihin ja tapahtumiin. Ja jotenkin näillä kaikilla on ihana kieroutunut huumorintaju mikä on tehnyt sen ettei yksikään reissu ole tylsä näiden tyyppien kanssa.

Näiden tunnelmien jälkeen nyt jäämme pienelle joulutauolle. Toivotamme kaikille mahtavaa joulua! Joukkueen puolesta haluan kiittää meidän pelaajia, mitkä ovat mahtavia tyyppejä ja täydellä sydämellä mukana kaikessa mitä tekevät. Haluan kiittää vanhempia, jotka auttavat talkoissa ja kuskaavat pitkänkin matkan takaa poikia peleille ja treeneihin ja kaikkeen tapahtumiin mitä me keksimme. Ja tietenkin haluamme kiittää kaikkia sponsoreitamme, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.

HYVÄÄ JOULUA JA RAUHALLISTA UUTTA VUOTTA 2024!


FBT Karhut United ry

Kellarikuja 1 (Liikuntakeskus Momentum)

28120 PORI
toimisto(a)fbtkarhut.fi