Viisi peliä, viisi voittoa
P17 / 2007Julkaistu: 14.11.2023 17.45

Viisi peliä, viisi voittoa

P17-joukkue kaatoi viidessä viime pelissä vastustajansa enemmän tai vähemmän selvästi.

Nokia KRP valk.-Karhut 5-9, valmentajalta: Reissu sujui mallikkaasti, ei moitteen sijaa. Vastustaja pelasi ottelussa aika rajoilla, onneksi poikien sietokyky kesti.

O2-Jyväskylä-Karhut 3-6, valmentajalta: Ottelun merkitys oli pelaajien toimesta sisäistetty oikealla tavalla. Peli oli alun tasaisuuden jälkeen Karhujen.

GrIFK-Karhut 3-8, valmentajalta: Saatiin, mitä haluttiin eli täydet pisteet. Ajoittain peli oli tahmeaa, mutta rutiini onneksi riitti pisteiden ryöstöön.

Sudet SB-Karhut 6-8, valmentajalta: Päättäväisempi, nälkäisempi, vahvempi ja tehokkaampi joukkue voitti. Ensimmäinen erä oli parasta Karhua. Kolmannessa erässä kaveri tuli takaa vielä taistelemaan voitosta, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

Karhut-FBC TUrku 11-1, valmentajalta: Pienellä pelaajaringillä vastassa ollut FBC:lle tunnustus yrityksestä, mutta Karhut tulivat ja voittivat.

Kaksi viimeistä sarjapeliä ovat perjantaina 17.11.2023 Raumalla SalBaa vastaan ja 22.11.2023 keskiviikkona Porissa Nokian KrP sinistä vastaan.

Karhut on sarjataulukossa toisena kaksi pistettä johtavasta Sudet SB:stä ja kuusi pistettä edellä kolmantena olevasta O2-Jyväskylästä.

FBT Karhut United ry

Kellarikuja 1 (Liikuntakeskus Momentum)

28120 PORI
toimisto(a)fbtkarhut.fi