SalBa sai "isän kädestä", Nokialla jäi luu kouraan
P17 / 2007Julkaistu: 12.10.2023 11.24

SalBa sai "isän kädestä", Nokialla jäi luu kouraan

4.10.2023 Salba sai kylmää kyytiä Momentumilla numeroin 16-2. Valmentajan kommentit pelistä:

Sarjan ensimmäinen paikallispeli taiteltiin pakettiin, onneksi joku Karhujen joukkue pärjää raumalaisille (edustukselle ja P19-joukkueille tappiot SalBaa vastaan).
Lopputulos oli kiitettävä, suoritus 8+. Ensimmäisen erän kankeuden jälkeen tulosta alkoi tulla ja pari ensimmäistä erää taittui ihan kohtalaisen mukavasti.
Perusvarma suoritus joukkueelta ilman isompia ongelmia niinkuin pitikin. Tästä maalintekotehokkuus mukaan seuraavaan matsiin - muilta osin pelin vaatimustaso taas nousee vastustajan myötä.
Laukaukset pelissä 65-30 Karhuille, mikä kuvastaa ottelun kokonaiskuvaa.

Tuleva viikko (9.10->) on sarjan kannalta äärimmäisen tärkeä, keskiviikkona 12.10.2023 vastassa yksi sarjan kärkijoukkueista ja sijoituksissa päävastustajiamme. Toivotaan, että kaikki pysyvät terveinä ja sama iloinen peli-ilme säilyy myös napsun kovemmassa koitoksessa!

Ja sitten saapui keskiviikko 12.10.2023, jolloin peli Nokialla Nokian KrP Sinistä vastaan päättyi karvaaseen 6-5 -tappioon. Valmentajan sanoin:

Tappio otti koville sekä valmennuksella että pelaajilla. Pelissä eivät pelaajat pystyneet parhaimpaan suoritukseensa.
Nyt oikeastaan on todettava, että oltiin tällä kaudella ensimmäistä kertaa altavastaajana lähes koko ottelun - varsinkin kaksi ensimmäistä erää. Tuskaista oli, oikeastaan kaikki tekeminen. Ja harmillisen hermostunutta, se sekoitti omaa peliä entisestään. Vastustaja totta kai oli hyvä, pallollisesti pystyi viemään peliä haluamallaan tavalla. Jäimme pari erää jalkoihin myös kaksinkamppailuissa.
Kolmanteen erään tuli sitten tasonnosto ja alettiin pärjäämään kaikilla kentän osa-alueilla. Noustiin tuloksessa rinnalle ja paikat oli mennä ohikin - ei vaan natsannut. Sitten kävi niinkuin kävi.
Propsit pojille kolmanne erän suorituksesta, joukkue osoitti luonnetta nostamalla omaa tasoaan selvästi ja päätti kamppailla voitosta.
Tästä hyvä oppi on, että tulostaulun tilanne ei saisi ohjata peliä niin rajusti. Vaikka oltiin pelillisesti ja maalin kaksi perässä, kuitenkin tuloksessa mukana koko ottelun. Epäonnistumisia (omia ja pelitoverin) ja vaikeuksia pitää pystyä sietämään ja kärsivällisesti pyrkiä löytämään keinot oman pelin parantamiseksi. Maali tai kaksi ei ole mitään silloin, kun peli on kesken.
Nyt meidän pitää yhdessä löytää keinot, joilla nämä tiukat peit käännetään voitoksi. Kykyjä on, se on nähty. Tulos vaan pitää kaivaa esiin.
Sunnuntaina on uusi mahdollisuus, ei harmitella enempää.

Tällä hetkellä P17 majailee sarjataulukossa neljäntenä 13 pisteellä. Sarjaa johtaa 21 Sudet SB, toisena Nokian KrP Sininen 15, kolmantena O2-Jyväskylä niin ikään 13 pisteellä. Karhujen alapuolella vaanii Nokian KrP Valkoinen 10 pisteellä.

Sunnuntaina 15.10.2023 P17-joukkue suuntaa bussissa nokan kohti jälleen Nokiaa ja Raholaa. Vastaan asettuu Nokian KrP Valkoinen. Peli alkaa klo 12.00.






FBT Karhut United ry

Kellarikuja 1 (Liikuntakeskus Momentum)

28120 PORI
toimisto(a)fbtkarhut.fi