P15-junnut viidenneksi
Julkaistu: 04.04.2022 13.56

P15-junnujen kausi jatkosarjan lopputurnauksen A-lohkossa Lahden komeissa maisemissa päättyi viidenteen sijaan. Lauantain ensimmäisessä pelissä pelaajat heräsivät liian myöhään kiriin. TPS johti toisen erän jälkeen 5-0. Kolmannessa erässä joukkue takoi maaleja 4. Karhujen noustessa maalin päähän, vastustajilla alkoi maila täristä kädessä. Peliaika loppui kuitenkin ikävästi kesken ottelun jäädessä tulokseen 5-4.

Saman päivän jälkimmäisessä ottelussa vastakkain olevien joukkueiden taso oli samaa luokkaa. Pelicans SB Turkoosi erottui kuitenkin vetojen peittotaidoillaan. Karhulauman laukaukset kilpistyivät liian usein vastustajan ensimmäiseen pelaajaan. Tiukan ottelun vei nimiinsä järjestävä seura numeroin 1-3.

Sunnuntaina joukkue sai heräillä peliin maukkaan aamiaisen ja loistavan kevätsään helliessä ryhmärämää. Onneks nuoret miehet pääsivä joukkue pääsi näyttämään osaamistaan turnauksen viimeisessä pelissä ottaen voiton Classic 08-ryhmästä selvin numeroin 7-4. Tämäkin peli silti väännettiin tasaisesti. Ilahduttavaa oli pelaajien onnistumien laajalla rintamalla sekä pysyminen poissa jäähypenkiltä. P15-poikien alivoima ei vielä ihan täytä odotuksia. Samoin ylivoima, toivomisen varaa onnistumisissa on aina.

Ryhmän fiksu käytös iltaruokailussa jäi hetkeksi ainakin paikallisen ravitsemusliikkeen muistiin. Talon tarjoamat jäätelöt ja tikkarit toki kannustivat hyvään käytökseen. Näillä eväin kohti uutta kautta.