Mustasaaren matkalta olisi voinut ottaa kaksikin voittoa
Julkaistu: 19.09.2022 14.18

Mustasaareen lähti ruhtinaallinen määrä pelaajia - kaksi kokonaista kenttää, hyökkäysvitja sekä kaksi maalivahtia.

Ensimmäisessä pelissä lievänä ennakkosuosikkina otteluun ampaissut SBS Wirmo/TPS jäi pelin kolmannessa erässä Karhujunnujen jalkoihin otsoryhmän viedessä ottelun 6-3. Peliä voidaan pitää hyvänä, kun plakkariin tarttui kaksi pistettä.

Toinen ottelu Nystarsia vastaan olisi ollut voitettavissa. Karhut saivat kahteen ensimmäiseen erään salama-alut, kun pallo löysi tiensä vastustajan maaliin ennen kahden ensimmäisen erän ensimmäistä minuuttia. Kolmas erä alkoi samoin vastaavasti vastustajalla. Pientä sähläystä olennaisilla hetkillä sai pelin kääntymään uusikaupunkilaisille 5-4.

Kummassakin ottelussa maalivahdit olivat tärkeässä osassa.

Seuraava turnaus pelataan Mynämäellä lauantaina 24.9.2022. Klo 10.00 turnauksen avauspelissä vastaan asettuu SBS Wirmo/TPS, klo 14.30 Oilers Black.