Pidetään huolta toisistamme...jokainen meistä voi nyt vaikuttaa
Julkaistu: 16.02.2021 00.00

Pidetään huolta toisistamme...jokainen meistä voi nyt vaikuttaa

Koronatilanne Satakunnassa on nyt huonompi kuin kertaakaan koko epidemian aikana. Tilanne on muuttunut nopeasti heikommaksi viimeisen viikon aikana myös Porissa

Jokainen meistä pystyy omalla toiminnallaan vaikuttamaan, ettei korona pääse missään tilanteessa etenemään seurassamme.

Pidetään liikuntapaikoilla turvavälit kunnossa aina kun se on mahdollista ja huolehditaan tietysti myös käsihygieniasta.

Toivoisimme, että THL:n ohjeistuksen mukaisesti kaikki yli 15-vuotiaat käyttäisivät maskia sisäharjoitustiloissa aina muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.

Suosittelemme myös maskin käyttöä kaikille kouluikäisille samalla ohjeistuksella, kun kouluissakin nykyään on käytössä. Loppujen lopuksi huoltaja on kuitenkin se, joka tekee lopullisen päätöksen lapsensa maskin käytöstä. Seura ei voi pakottaa ketään siihen.

Osa seuran harjoituspaikoista on kaupungin omistamissa tiloissa. Niissä noudatetaan aina kaupungin antamia määräyksiä ja kuunnellaan annettuja ohjeita. Liikuntakeskus Momentum on yksityinen tila, mutta sielläkin noudatetaan vastaavia koronantorjunnan perusperiaatteita.

Seuraamme tarkoin valtionvallan ja THL ohjeita toiminnasta korona-aikana. Karhuissa tärkein asia on seuran jäsentemme terveys ja turvallisuus joka tilanteessa.

Toimitaanhan kaikki niin, että saamme jatkossakin harjoitella, vaikka pelejä ei ole ollut juurikaan.

Pidetään huolta toisistamme, ponnistellaan yhdessä tilanteen yli ja uskotaan tulevaan. Paremmat ajat ovat vielä tulossa

Terveisin:

FBT Karhut hallitus