P21, P21 SM-sarja

Karhut - KRP  9 - 6

UT

P21 jatkoi hyviä otteitaan ja kaatoi Nokialaiset

P21 SM-sarjassa viime peleissä hyvin pisteitä kerännyt Karhulauma sai sunnuntaina vieraita Nokialta kun vastaan asettui KRP. Ennen kautta Karhut oli voittanut KRP:n jo kahdesti, mutta tällä kertaa Nokialaiset olivat saaneet mukaansa myös kaikki neljä U19 maajoukkuepoikaa. Ottelun ratkaisuksi muodostuikin KRP tähtikentällisen peli, sillä peli ratkesi jo avauserässä kun Karhut latoi tylyt 5-0 lukemat ja vastustajan ykkösketjun saldo oli siinä -4. Karhujen hyvä peliote jatkui viimeiseen erään saakka, kunnes 9-2 tilanteessa joukkueen peli alkoi keskittyä enemmän hyökkäykseen puolustuksen kustannuksella ja KRP sai kaunisteltua lukemia viimeisen reilun viiden minuutin aikana 9-6 lukemiin. Karhujen esitys oli loppua lukuunottamatta hyvä ja joukkue onkin osoittanut kuuluvansa SM-sarjaan. Edustusjoukkueen ja P18 ryhmän pelien päällekäisyyksien takia joukkueen kokoonpano vaihtelee suuresti, mutta parhaimmillaan ryhmä pystyy haastamaan kaikki joukkueet. Illan tehomiehiä oliva Juuso Ahola 1+3, Julius Tuominen 2+1, Veeti Turunen 1+2, Jami Vänttinen 2+0, Luukas Kivipelto 0+2, maalin tehneet Konsta Aro, Eetu Rosenqvist ja Elmeri Viskari sekä syötön antanut Niklas Hiltunen. Karhujen pelit jatkuvat Lauantaina 13.11 klo 15 Itätuulessa kun vastaan saapuu LaSB.