P21, P21 SM-sarja

Steelers - Karhut   5 - 9

Loimua areena

P21 haki pisteet Hämeenlinnasta

P21 otti mallia isommista Karhuista ja haki pisteet Hämeenlinnasta Steelersiltä 5-9 voitolla. Lähtökohdat otteluun olivat tasaiset kun molemmilta joukkueilta puuttuivat aiemmin päivällä pelatussa F-liigan pelissä pelanneet pojat. Karhuryhmä hallitsi peliä alusta asti ja meni toisessa erässä jo 1-7 johtoon. Pelin ihmeellisyys oli että peliä hallinnut Karhut sai 7 jäähyä naapurin yhtä vastaan. Steelers pääsi kolmannessa erässä kaventamaan yivoimalla jo 5-7 kunnes Karhujen maalivahti Patrik Suonpää laittoi maalin umpeen ja Karhut maalasi vielä loppunumerot. Tehomiehinä olivat tänään Jami Vänttinen 2+1, 1+2 tehneet Luukas Kivipelto ja Eetu Rosenqvist, 2 maalin Akseli Kataja ja Elmeri Viskar, 1 maalin Konsta Aro ja syöttöpisteen saaneet Niklas Hiltunen, Niko Pulli ja Niklas Hyrsky.

Pelit jatkuvat huomenna klo 18 Urheilutalolla kun Karhulauma saa vastaansa Nokian KRP:n.