14.30
P15 / 2009, P15 Valtakunnallinen YJS

TPS - Karhut   3 - 8

Momentum halli

Viimeinen ottelu P15 YJS TPS:ää vastaan ja ratkaisuna loppuottelu paikka Eliitissä

Se oli sitten päivän toinen ottelu ja vastassa Turusta mustaraidat eli TPS. Ottelun panos oli kova. Voitolla oli mahdollisuus vielä Eliitin loppuotteluihin, tasurilla taikka tappiolla jatkettaisiin YJS:n loppuottelussa. Jännitys siis sijoituksissa säilyi viimeiseen otteluun asti.

Ottelun alku oli jälleen meiltä kankeaa, pojilla oli liian tiukka ote gripistä ja peli ei lähtenyt soljumaan totuttuun tapaan. Toisessa erässä alettiin pääsemään kiinni pelistä ja siitä omasta tekemisestä ja alkoi tippumaan maaleja. Pelin aikana silmä kovana seurattiin yhtä ottelua toisaalla, josta meille suotuisalla tuloksella voitto todella takaisi meille paikan sarjan kakkosena. Pojat todella uskoivat omaan tekemiseen ja ottivat pelin haltuun ja saivat mukaansa komean 3-8 voiton ja kaksi pistettä. Tänään myös tähdet olivat kohdillaan ja toisen ottelun lopputulos oli meille suotuinen. Maalieron avulla Karhut jatkavat huhtikuussa P15 Eliitin lopputurnaukseen! Oli se komeeta lopettaa sarjan viimeinen ottelu Momentumilla Satakunnan laulun säkeistöön! Ja KARHUN KÄMMEN LYÖ!

Tilastot
TPS

3 - 8

2 - 10 - 31 - 4
3'MaaliKleemola Elmeri
3'MaalisyöttöVirta Santeri
16'MaaliHeikkilä Eemil
16'MaalisyöttöVuorinen Kosti
26'MaaliVuorinen Kosti
29'MaaliHeikkilä Eemil
29'MaalisyöttöMäkelä Veikko
34'MaaliVätti Elias
34'MaalisyöttöAhtola Samuel
34'MaaliSalmi Hugo
34'MaalisyöttöNätkin Lukas
37'MaaliRenfors Niilo
37'MaalisyöttöSalmi Hugo
44'MaaliHeikkilä Eemil
44'MaalisyöttöVirta Santeri