1. divari alkoi voitolla
Julkaistu: 09.11.2022 13.57

Karhut P16 sai vastustajakseen maanantai-illan peliin Nokia KRP:een. Ottelu oli kunnon maalitykitystä. Karhut lähti otteluun hyvällä sykkeellä, ensimmäinen erä mentiinkin Karhujen johdossa, mutta toisessa erässä Nokialaiset pääsivät peliin kiinni Karhujen huolimattoman puolustuspelin vuoksi.

Kolmas erä meni selkeästi Nokialaisille. Hyökkäyspeli oli kunnossa, mutta puolustuksesta puuttui terävyys. Nokialaiset käyttivät vapaalyönnit tehokkaasti hyväkseen. Ottelu päättyi lopulta 11-9 Karhujen hyväksi. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Nokialaisista Väinö Tapiola ja Karhuista Oliver Järvenreuna. Yleisöä oli paikan päällä yli 50. Seuraava kotiottelu pelataan isänpäivänä Porin Urheilutalolla klo 13.00. Tervetuloa!

Kuva ja teksti: Mari Raita