Täysi pistepotti Espoosta
Julkaistu: 19.10.2021 09.55

Karhut P15 -joukkue ilahdutti tuulisena sunnuntaina otteillaan. Kahden voiton turnaus kokoonpanolla 10 + 2 oli todella hyvä suoritus.

Päivän ensimmäinen peli ei selkeistä voittolukemista huolimatta ollut alusta asti Karhujen. TPS taisteli hyvin kaksi erää, mutta 5-3- maalin jälkeen Karhut latoivat kolmannessa erässä tasaiseen tahtiin 6 osumaa TPS:n onnistuessa vain kerran, voitto oli selvä 11-4.

Toinen peli paikallisvastustaja Rauman SalBaa vastaan oli yhtä onnistunut esitys. Tähän turnaukseen kahden kentän ja kahden maalivahdin joukkueelle pelitempo oli ilmeisen sopiva, sillä väsymyksestä ei ollut tietoa, kun SalBa kaatui 3-9. Myös tässä väännössä kolmannessa erässä Karhut pääsivät latomaan maaleja noin joka kolmas minuutti.

Sarjataulukossa Karhut ovat kolmantena kahdeksan pelin jälkeen. Eroa sarjaa johtavaan Oilers NG:hen ja toisena olevaan Classiciin on neljä pistettä, neljäntenä olevaan USB:hen 2.

Seuraava turnaus onkin kotiareenalla sunnuntaina 7.11.2021.