Kausi 2021-2022 alkoi voitokkaasti
Julkaistu: 04.09.2021 18.54

Karhut P15-joukkueen kausi 2021-2022 alkoi Uudessakaupungissa voitokkaasti. Kauden avausottelussa TPS taipui numeroin 2-6. Vuosi taukoa sarjapeleissä ei näkynyt junnujoukkueen otteissa. Pahana vastustajana tunnettu TPS taisteli loppuun asti, mutta tällä kertaa oli Karhujen vuoro olla parempi.
Turnauksen toisessa pelissä arkkivihollista SalBa Valkoista vastaan kotijoukkue Karhut oli pienoisessa pinteessä koko pelin ajan. SalBa johti 1,5 erää 3-0. Vasta siinä vaiheessa P15-junnujen peli alkoi kulkea. Toisen erän lopussa peli oli kääntynyt Karhuille 6-3-tilanteeseen. Kolmas erä taisteltiin tiukasti, SalBa nousi tasoihin 5 min ennen erän loppua. Kolme sekuntia ennen peliajan päättymistä pelin voitto ratkesi Karhuille ottelun tuloksen ollessa 7-6.