P21, P21 SM-sarja

Karhut - OLS  7 - 3

UT

P21 heräsi talviunilta

P21 Karhulauma heräsi eilisen tahmea esityksen jälkeen ja otti tärkeän voiton sarjan kärkijoukkoon kuuluvasta OLS:sista. Ottelun alussa OLS tuli hyvällä jalalla ja pisti myös Karhut liikkeeseen. Uudistettu Karhujen 1-ketju löysi aseet OLS:sin puolustuksen murtamiseen ja ensimmäisen erän jälkeen Karhut pääsi jo turvalliseen 5-0 johtoon. Toisessa erässä hieman puolustavammin pelannut OLS sai erikoistilanteista maalitilin auki, mutta Karhut pelasi hyvällä asenteella ja voitti nuoren liikkuvan Oululaisryhmän lopulta 7-3 lukemin. Karhujen tehokolmikkona oli 1-ketju Veeti Turunen 0+3 - Luukas Kivipelto 3+0 - Juuso Ahola 3+1. Seuraava ottelu pelataan MM-kisatauon jälkeen sunnuntaina 12.12 klo 18 Porin Urheilutalolla kun vastaan saapuu Indians.