B-jun, B-juniorien 1-divisioona

ÅIF/PSS - Karhut B

Sipoon Areena

Itsenäisyyspäivän niukka tappio

Maamme-laulun jälkeen pelattiin Itsenäisyyspäivänä B-poikien 1-divisioonaottelu ÅIF/PSS-Karhut. Kolmen pelin voittoputkessa ollut karhulauma sai avauserässä oppitunnin miesten salibandyliigan pistepörssissä sijalla 14 olevalta Oliver Sillanpäältä ja erätauolle lähdettiin 5-2 tappiolla. Toiseen erään Karhut petrasi huomattavasti ja maali maalilta otti kiinni vastustajaa. Aivan erän lopussa oli mahdollisuus tasoitukseenkin, mutta ylärima ja erätauko pelasti ÅIF:n 8-7 lukemissa. Viimeisen erän alkuun tullutta takaiskua lukuunottamatta ei enää maaleja tehty ja näin ottelu päättyi 9-7 tappioon. Karhujen tehomiehet jakaantuivat tänään kahdelle hyökkäyskolmikolle Veeti-Valtteri Turunen 1+1 - Jami Vänttinen 1+1 - Julius Lundgren 1+0 sekä Miro Haanpää 2+0 - Paavo Järvi 0+2 - Juuso Ahola 2+1.