B-jun, B-juniorien 1-divisioona

Tiikerit - Karhut B

Tikkurilan UT

Tiikerit vei niukasti voiton

Karhujen B-poikien pisteiden metsästys päättyi niukkaan 8-7 tappioon Tiikereille Tikkurilassa. Kuten monta kertaa aiemminkin tällä kaudella niin avauserä oli jälleen murheellinen ja Tiikerit vei hyvällä liikkeellä ja viimeistelyllä erän 5-2 lukemin. Ketjumuutoksia tehnyt Karhut heräsi toiseen ja kolmanteen erään ja takaa-ajo alkoi tuottaa tulosta. Vielä aivan lopussa Karhut sai pallon ylärimaan ja siitä maaliviivalle, mutta kuten niin monessa ottelussa aiemminkin niin lopputuloksena jälleen niukka tappio. Karhujen takaa-ajoa johti kahteen viimeiseen erään koottu kolmikko Veeti-Valtteri Turunen 1+1, Jami Vänttinen 2+1 ja Juuso Ahola 2+2. Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna jolloin perjantaina FBT Turku tulee Urheilutalolle ja lauantaina lähdetään Turkuun TPS akatemian vieraaksi.